Heroes & Generals – ZAJÍMAVOSTI

Heroes & Generals (HAG)

Pokud patříte k válečným nadšencům, pravděpodobně jste se probrouzdali každým koutem herních magazínů, obchodů či každým zákoutím internetu. Kvalitních válečných her, speciálně z druhé světové války, není mnoho. Herní titul Heroes & Generals však přišel tuto situaci změnit.

Jestli se trošku zajímáte o herní prostředí válečných her s tématikou druhé světové války, zřejmě jste se už potkali s nějakým zklamáním. Těchto her není opravdu příliš mnoho. Ten, kdo je „staršího ročníku“ možná ještě zavzpomíná na „klasiku“ v podobě Call of Duty 2 nebo na tituly z herních řad Medal of Honor. Všechny zmíněné hry se dostaly do našich herních pamětí v začátcích nového tisíciletí. Mnozí namítají, že každý rok vychází nové a nové hry, které směřují své příběhy do největší válečné vřavy 20. století. Avšak není zde žádné takové, která by se zaryla hráčům do paměti a donutila je prosedět u svých monitorů desítky hodin. Tohle se však změnilo.

V září letošního roku oslavila válečná „onlinovka“ HAG rok na herním poli. V mnoha ohledech se může zdát, že se jedná o jakousi náhradu za Call of Duty 2. Především co se týče herního prostředí. Každá mapa vám nabídnete velkou rozmanitost. Stejně jak tomu bylo u COD2. V menu vybíráte ze tří národů: SSSR, Německa a USA. Není výjimkou ani hraní v četě, která se dá ze standartních tří členů rozšířit, samozřejmě za finanční příspěvek, díky kterému dostanete i jiné výhody. Jako například větší množství peněz a zkušeností za každou bitvu, status válečného veterána aj. 

HAG přichází s esem v rukávu, které vám umožňuje vybírat si z různých typů jednotek. Od obyčejného „pěšáka“ přes výsadkové jednotky, piloty až k tankistům. Nenechte se mýlit, i přes poměrně přijatelné hardwarové nároky je HAG velice propracovaná bitevní vřava a s vyššími detaily, se můžete těšit na opravdu fascinující herní zážitek, který ve vás vyvolá skutečné vroucí pocity. Dalším zpestřením pro fanoušky detailů jsou armádní hodnosti. Svými bojovými schopnostmi prostupujete hrou od vojína až po armádního generála. Každá úroveň samozřejmě přináší větší plat a jiné drobnosti, které určitě oceníte.

V kostce lze říci, že Heroes & Generals si vás získá nejen báječnou grafikou a skvěle propracovanými mapami, ale i možností souhry s kamarády. Hlavní výsadou celého titulu je ale obrovská možnost kariérního postupu, která vám nabídne hodiny dlouhé a taktizované zábavy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *