The Disney Afternoon Collection – NOVINKY – dětství strávené před televizí

Včerejší oznámení od Capcom, přineslo více jak jednu nostalgickou vzpomínku. Ty dny, kdy jsem se těšil, až si sednu před televizi, zapojím televizní hry, naladím správný kanál a budu moc vesele spustit první žlutou kazetku. A že jsem těch kazet doma měl opravdu hodně, protože v podstatě na každé tržnici šel koupit nějaký ten herní výběr, či samotný titul.

Přes Maria, Cirkus, Příběhy z Kačerova nebo Rychlou rotu, až dokonce k mé snad neoblíbenější hře, což byl ještě starý Aladin nebo Lví král. Právě tyto hry na motiv Disney pohádek jsem hltal opravdu ve velkém.

Nyní nám společnost Capcom povolí zažít tyto dětské vzpomínky a opět si zahrát klasiky. Název je the Disney Afternoon Collection a skrývá v sobě hry jako Darkwing Duck, DuckTales, TaleSpin a další. Zkrátka klasické ranní pohádky, na kterých určitě většina vyrůstala. Tato kolekce bude dostupná již tento rok od 18. dubna a to na všechny platformy. Cena se bude pohybovat kolem 19.99$. Samozřejmostí je 1080p u všech her.

Musím říct, že mě to opravdu láká a určitě nepohrdnu zavzpomínat na prosezené dny u televizních her. Ale spíš bych čekal nějakou symboličtější cenu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *